Kennismaking


 

Andrew Feijten (1988)

Opgegroeid op ‘Het kleine Paradijs’, het bedrijf van zijn ouders, heeft hij veel ervaring opgedaan in het omgaan met groepen zoals bij kinderkampen en schoolreisjes . Na de opleiding CIOS sportinstructeur, specialisatie Outdoor ( 2009 ) volgde een vaste aanstelling bij een buitensportbedrijf in België. Als instructeur begeleidde hij o.a school,-familie,-vriendengroepen en verstandelijk gehandicapten. Affiniteit met de laatste doelgroep vormde een opstap tot de opleiding begeleider gehandicaptenzorg (2013), waar hij momenteel in werkzaam is.


Willem Feijten ( 1950 )

Hij was o.m. werkzaam als fysiotherapeut, natuurgeneeskundige en leerkracht basisonderwijs. Hij richtte een rugbyclub en scoutingvereniging op. Hij organiseerde het Kinderwerk op het Eigentijds Festival, Indianen-ontdekkingskampen, gaf trainingen aan volwassenen in Emotionele therapie en werkte met kinderen met fysieke beperkingen en  autistisch aanverwante stoornissen. Samen met zijn vrouw startte hij ‘ Het kleine Paradijs’, aanvankelijk ‘centrum voor spelen en helen’ en momenteel retraite- centrum en locatie voor bijzondere overnachtingsmogelijkheden in Friesland. De laatste jaren volgde hij trainingen in verhalen vertellen. Samen met Andrew, één van zijn vijf kinderen organiseert hij al jaren schoolreisjes/kampen waar hij zijn fantasie, creativiteit, het buiten spelen en avonturenzin  met kinderen en hun begeleiders wil delen. Het werken met de elementen vuur, water, lucht en aarde is daarbij de rode draad.


Vader & zoon:

Na meer dan een decennium schoolreisjes op “Het kleine Paradijs’ te hebben georganiseerd zetten zij hun werkzaamheden in Bolsward voort. Door het bundelen van beider kwaliteiten, (levens)ervaring en professionaliteit heeft dit geleid tot een nieuw programma ‘Schoolreisparadijs’. Hierbij gaan plezier, samenwerking, verbondenheid, humor, avontuur en creativiteit hand in hand.

Dus als u op zoek bent naar een schoolreis/kamp dat zich onderscheidt door kleinschaligheid, persoonlijk contact met alleen jullie groep en waarbij actie afgewisseld wordt met rustmomenten en coöperatieve spelen….. ,
dan bent u bij ons op het goede adres. U kunt rekenen op enthousiaste begeleider(s).